Referensnummer
437 104
Boarea
73 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Väster

Väster är en levande stadsdel med både blandad bebyggelse och befolkning och mycket grönska. Läget är mycket eftertraktat. Som boende på väster har Du endast några minuters promenad till Lunds centrum, stationen, kollektivtrafik, kultur, restauranger och alla citybutiker. På väster finns också skola, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, idrottshall och butiker. Det finns idag ca.12 700 invånare, varav ca.13 % är mellan 0-12 år och 14 % är över 65 år. Atmosfären präglas av åldersbredden på invånarna som skapar en gemytlig stämning. På väster finns studentboenden likaväl som äldreboenden. I västra Lund finns det ca 6 000 lägenheter, varav ca 60 % är hyresrätter och 40 % bostadsrätter.

Närservice

Nära och enkelt att ta sig till Nova köpcentrum och Mobilia. På Örnvägen ligger Coop Nära, som är en mindre livsmedelsbutik. På andra sidan järnvägsspåret hittar du även Ica Malmborgs som är en större, välsorterad livsmedelsbutik. Det finns även ett flertal mindre närbutiker i området. Skolor: Palettskolan F-6, Fågelskolan, F-9, Gråsparvsskolan F-6, Svaneskolan 6-9 Förskolor: Målarstugan, Trollet, Rapphönan, Forsbergs minne, Piraten, Andungen, Vildanden, Fågel Blå, Morkullan, Lövsångaren, Prästkragen och Duvan. Idrottsanläggningar: Centrala Idrottsplatsen, Bollhuset, Värpinge Golfklubb.

Kommunikation

Bilpendling Från Väster har du mycket nära Norra ringen som leder ut till de stora motorvägarna E6:an och E22:an. Du kan även mycket smidigt ta dig till de mindre byarna i omnejden. Cykelpendling Cykelstråk tar dig in till centrum på 3 minuter, och till övriga stadsdelar på mellan 10 och 25 minuter. Via Värpinge kan du även cykla till Lomma på ca.30 min. Tågpendling Från väster har du nära till Lunds central. Härifrån avgår dagligen tåg till de största delarna av landet. Det finns även smidiga pendlingsmöjligheter med Danmark. Busspendling Stadsbuss nr 5 mot Nova via Kobjer stannar på Åldermansgatan. Till övriga stadsdelar tar du dig lättast med stadsbussar som avgår från Lund C. Bussarna avgår var 15:e minut under vardagar, och var 30:e minut under helger.

Fördelar

#Parker/Grönområden
#Restaurangtätt
#Tågstation
#Bussar
#Stadspuls
#Barnvänligt
#Liv i rörelse
#Storstad

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn