Mellanvångsvägen 47

Mellanvångsvägen 47

Slutpris

3 000 000 kr


Järnåkra— Lund

Mellanvångsvägen 47


Slutpris
3 000 000 kr

Järnåkra— Lund

Modern bostad om 64,5 välutnyttjade kvadratmeter på populära och omtyckta Järnåkra.

Välkommen till Mellanvångsvägen 47 och denna mycket trevliga lägenhet där du kan njuta av alla de fördelar som en nyare (2006) och välhållen bostad innebär. Här erbjuds en ljus och välplanerad bostad om 64,5 kvadratmeter där det bara är att flytta rakt in och börja njuta. En stor balkong i bästa söderläge förgyller tillvaron ytterligare och bjuder in till många trevliga stunder. Som om det inte vore nog så finns det ett eget garage direkt utanför huset som tillhör bostaden och ingår i avgiften, detta är en chans som sällan dyker upp och ej får missas.
På populära och attraktiv Järnåkra bor du med direkt närhet till bland annat bra kommunikationer och pendlingsmöjligheter, matbutik, förskolor och skolor. Lunds centrum och Lunds centralstation ligger endast en kort promenad bort. Söker du efter ett kvalitativt boende på ett bra läge har du hittat helt rätt!

Varmt välkomna på visning av denna mycket trevliga bostad!


Boarea
64.5 kvm
Avgift
4 656 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-05-12

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Mellanvångsvägen såldes av oss 2022-05-12. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Mellanvångsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.