Basungränden 4A / Östra Torn / Lund

Totalrenoverat gavelradhus - Lättskött med villakänsla

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
5 339 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Basungränden såldes av oss 2020-05-19. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Basungränden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Torn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen på visning till detta totalrenoverade gavelradhus på populära Östra Torn och med inredd vind. Detta är en perfekt bostad för dig som både vill ha villakänsla och ett lättskött boende.
Modernt renoverat med en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Badrum med kakel, klinker, golvvärme, badkar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Gästtoalett vid entrén. En trappa upp finns ett extra rum som kan disponeras efter behov. Inglasat uterum, stenlagd uteplats och en lättskött trädgård. Förråd vid entrén. Här är närhet till skolor, dagis, lekplatser, fotbollsplan och grillplatser. Här finns bra kommunikationsmöjligheter med buss, du tar dig även med lätthet in till centrum med cykel via de närliggande cykelbanorna. Missa inte chansen att komma och titta på detta fina, väldisponerade gavelradhus på omåttligt populära Basungränden. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östra Torn

I nuläget bor det ca 16 000 personer i östra Lund. Majoriteten av befolkningen är mellan 20 och 64 år, men det finns även en 18 % högre andel barn än i kommungenomsnittet. Östra Torn är en sprudlande, grönskande stadsdel som har lyckats med att både bevara den gamla kulturen och skapa nya bostäder och möjligheter. Eftersom stadsdelen består av ca 25 % grönmark så är det ett ypperligt område för barn att växa upp på. I östra Lund finns det ca 6 500 bostäder. Majoriteten av bostäderna består av småhus och radhus men det finns även områden med flerbostadshus, framförallt söder om Spelmansvägen. 40 % av bostäderna är 4 rok eller större. I området är ca 30% hyresrätter, 40% bostadsrätter och 30% äganderätter. Östra Torn och Brunnshög är en mycket expansiv stadsdel i Lund som kommer att utvecklas starkt med de kommande forskningsanläggningarna Max IV-lab och ESS som draglok.

Närservice

På Östra Torn ligger ICA tornet som är en välsorterad livsmedelsbutik. Coop Konsum ligger längs med Spelmansvägen nära Hardebergaspåret. På Sparta (Tunavägen) ligger ICA Tuna. På Linero centrum ligger ett ICA Supermarket.

Komminukation

Bilpendling Mot Malmö tar man lättast E 22:an. Infart mot E 22:an finns både vid rondellen vid Odarslövsvägen- Norra Ringen (norra delen) och vid Dalbyvägen (södra delen). Färden tar ca 20 min med bil. För att komma till Dalby kör man lättast Dalbyvägen vars påfart finns i södra delen. Sandbyvägen tar oss till S. Sandby och har sin påfart från Dalbyvägen (söder), eller Utmarksvägen (norr). Cykelpendling Som en pulsåder genom östra Lund ligger Hardebergaspåret, som är en länk mellan Östra Torn och centrum. Om vi cyklar österut på Hardebergaspåret tar det högst 30 min. till S. Sandby. Från Östra Torn finns även en cykelväg längs med Tunavägen som tar oss in till centrum på ca 10 minuter och sedan vidare mot väster. Hela östra Lund är som ett fint nät av cykel- och gångvägar omgärdade av parker och grönska. Det finns därför goda cykelmöjligheter med bekväma avstånd till stora delar av Lund. Busspendling Busshållplatsen "Fagottgränden" är belägen ett stenkast bort på andra sidan parkeringen där stadsbuss nr 1 avgår ifrån var 10:e minut. Det tar 4 minuter till LTH och 11 minuter till Clemenstorget i centrum. Från Djingis Khan (norra delen) avgår även Lundalänken som är ett smidigt och snabbt sätt att ta sig in till centrum. Regionbuss 171 från Ideon och 170 från Ericsson tar ca 20 min. till Malmö. Regionsbuss 166, som också tillhör Lundalänken, avgår mot S. Sandby var 15 min. Samma buss tar oss in till Lunds centrum på 6 min. Regionsbuss 171 avgår från Ideon och tar oss till Malmö på ca 20 min.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.