Dalbyvägen 25 / Lund Centralt / Lund

Villa Sunna - 4 rok på våning 3, med utsikt mot parken.

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
108 kvm
Avgift
6 969 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-04-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dalbyvägen såldes av oss 2020-04-24. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Dalbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lund Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med avskilt läge på Villa Sunna hittar vi denna ljusa och rymliga lägenhet med öppen planlösning, fönster åt 3 väderstreck och hög originalstandard. Lugnt tryggt område i lummig parkmiljö, endast några minuters promenadavstånd till centrum. Helkaklat badrum, spatiösa rum, stort ljusinsläpp, inglasad balkong, hiss och goda kommunikationer. Ett boende som passar många!

Detta lummiga område i centrala Lund är ett mycket populärt bostadsområde där man har nära till allt vardagen kräver. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tuna

Lunds Östra centrum, stadsdelen Tuna, består av bostadsområdena Professorstaden, Galjevången, Hyphoffslyckan och Helgonagården. Östra centrum är av tradition mycket populärt bland stadens studenter. I Tuna finns flera stora parker, bland annat Tunaparken med stora gräsmattor och omfattande trädplanteringar. Området är under stor utveckling och inom en snar framtid kommer stadsdelen både få tågstation för Lunds nya Spårväg som går mellan Lund C och ESS. Även påfart och avfart till motorvägen kommer byggas norr om Medicon Village vilket ger ökad tillgänglighet till stadsdelen.

Närservice

I området finns ett konditori och den mycket välbesökta och populära lunchrestaurangen Finn Inn samt uppskattade lunchrestaurangen Medicon Village. På Spartaområdet med ca 3-4 minuters promenadsavstånd finns en bra och mycket välsorterad ICA-butik. Tunaskolan (F-9) och förskolor såsom Tunastugan, Röda Stugan och Duvkullans Förskola.

Kommunikation

Bilpendling Från Lund når du lätt de stora motorvägarna E6:an och E22:an. Busspendling Flera stadsbusslinjer passerar området. Inom kort även Spårväg mellan Lund C och ESS. Flera regionbussar, bl.a. 171 direkt till Malmö, stannar ute på Tornavägen på 3-4 min promenadavstånd. Tågpendling Från Lunds central avgår dagligen tåg till de största delarna av landet. Det finns även smidiga pendlingsmöjligheter med Danmark.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.