Gyllenkroks Allé 19 / Lund - Centrum / Lund

Ljus, genomgående och bra planerad trea med stadsparken som närmsta granne!

Slutpris
3 860 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 226 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-03-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Gyllenkroks Allé 19 såldes av oss 2020-03-06. Se alla våra försäljningar i Lund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lund - Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna trerummare bjuder på en möjlighet att rusta upp och snygga till en välplanerad lägenhet precis efter eget tycke och smak. Här på Gyllenkroks Allé 19 finns god potential att skapa en riktigt trevlig bostad om 81 kvadratmeter. Ett stort plus med den här bostaden är den öppna spisen – den bidrar med en gemytlig hemtrevnad.

Lägenheten består av ett rymligt, öppet och lättmöblerat vardagsrum, ett äldre men fräscht kök samt två sovrum.

Här är du del av en välskött, lågt belånad och aktiv förening med mycket god ekonomi, gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar.

Här bor du vid ett av Lund - Centrums bästa lägen, med stadsparken precis utanför porten. Stortorget ligger en kort promenad bort och centralstationen finns en bit bort från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Lund har att erbjuda.

Då ägaren är ett dödsbo säljs lägenheten med friskrivningsklausul.
Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrum

Lund har ett rikt kulturliv och erbjuder ett brett spektrum inom konst, musik, dans, teater, litteratur och film. Staden domineras av 1900-talets bebyggelse och äldre gatunät med medeltida aningar. Trots den relativt täta bebyggelsen finns det många inslag av parker och grönska. De största parkerna är Stadsparken, Botaniska trädgården och Lundagård.

Närservice

I centrala Lund finns ett flertal mindre närbutiker med ett begränsat utbud. Saluhallen som ligger på Mårtenstorget har ett brett sortiment av delikatesser med allt från fisk och kött till goda ostar. De välsorterade livsmedelsbutikerna är Coop Konsum på Mårtenstorget, Hemköp på Karhögstorg och ICA Malmborgs på Clemenstorget.

Kommunikation

Bilpendling Från Lund når du lätt de stora motorvägarna E6 och E22. Cykelpendling Österut tar du dig lättast via Hardebergaspåret, som är ett grusstråk och delvis asfalterat som går hela vägen till Södra Sandby. Du kan även via cykelförbindelser ta dig ut till Dalby, Kävlinge och andra mindre byar. Från centrum tar du dig snabbt och smidigt ut till de olika stadsdelarna på mellan 5 och 15 minuter via olika cykelstråk. Busspendling Med buss från Lund C kan du ta dig till de flesta mindre byar i Lunds omnejd. Dagligen går det bussar till Bjärred, Lomma, Staffanstorp, Dalby, Kävlinge, Löddeköpinge och Södra Sandby. Från Bankgatan tar du smidigt pendelbussen mot Malmö eller Dalby. Malmöbussen stannar även i Uppåkra, Hjärup, Åkarp, Burlöv och Arlöv. Från Botulfsplatsen, kärnhållplatsen för alla stadsbussar, avgår det, med mellan 15 och 30 min. mellanrum, bussar som tar oss till Lunds alla stadsdelar. Tågpendling Från Lunds central avgår dagligen tåg till de största delarna av landet. Det finns även smidiga pendlingsmöjligheter med Danmark.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.