Runslingan 20d

Runslingan 20d

Slutpris

2 295 000 kr


Linero— Lund

Runslingan 20d


Slutpris
2 295 000 kr

Linero— Lund

Påkostad och modern trerumslägenhet, renoverad 2022, med familjevänligt och otrafikerat läge.

Välkommen in i en modern lägenhet med familjevänligt, otrafikerat och barnvänligt läge. Denna påkostade trea är i mycket fint skick och har bland annat bra förvaring, behagliga färgval och hög materiell standard. Den optimalt planerade ytan gör att varje kvadratmeter i bostaden kan nyttjas på bästa sätt.

I den öppna och funktionella hallen i denna lägenhet finns platsbyggda garderober och goda avhängningsmöjligheter. Vidare har vi ett lättmöblerat och rymligt vardagsrum som bjuder på fint ljusinsläpp. Det nyrenoverade, moderna och stilrena köket med påkostade material, rejäl köksbänk och gott om plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett inbjudande och nyrenoverat sovrum med fint ljusinsläpp, gott om förvaring och plats för dubbelsäng. Badrummet är nyrenoverat, smakfullt och påkostat med dusch, toalett, handfat, badrumsskåp, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och spotlights.

HSB Brf Runristaren i Lund är en välskött, aktiv och stabil förening med mycket god ekonomi, gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller gym, hobbyrum, en trevlig innergård, bastu och grillplats.

Här bor du vid ett av Lineros bästa lägen, med Vikingaskolan, Nya Linero centrum och Vikingahallen ett stenkast från lägenheten. Råby sjöpark, Mårtenstorget och Botaniska trädgården ligger en cykeltur bort och Malmö, Helsingborg och Köpenhamn finns inom pendlingsavstånd. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Lund har att erbjuda.
Vi ses på visningen!


Boarea
83.6 kvm
Avgift
5 179 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-02-08

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Runslingan såldes av oss 2022-02-08. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Runslingan.

Boka värdering

Daniél Holmqvist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.