Skarpskyttevägen 30A

Skarpskyttevägen 30A

Slutpris

2 900 000 kr


Norra Fäladen— Lund

Skarpskyttevägen 30A


Slutpris
2 900 000 kr

Norra Fäladen— Lund

Totalrenoverad lägenhet på bottenplan.

Äntligen en totalrenoverad markplanslägenhet till salu, här är det bara att flytta rakt in. Bostaden är ursprungligen en 3:a som idag är ombyggd till en yteffektiv 4:a. Hela bostaden har genomgått en totalrenovering under 2021-2022, allt i stilsäkra sobra färger och material. Klassiskt kök i vitt från Ikea i kombination med svart bänkskiva och vitvaror i svart och rostfritt. Två stora helkaklade badrum med kakel och klinkers, det stora går i vitt och grått medan det mindre går i olika grå nyanser. Väldigt snygga badrum som får tankarna att föras till lyxiga hotellbadrum (kvalitetsdokument finns). Givetvis inrymmer det större badrummet både badkar, tvättmaskin och torktumlare. Samtliga golv i bostaden går i en ljusgrå ton som tillsammans med bostadens grå släta väggar och vita golvlister skapar ett elegant intryck. Synonymt för hela bostaden är stora väldisponerade ytor, ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterna och en hög trivselfaktor. Ett väl tilltaget sovrum och idag två små sovrum som med relativ enkelhet kan ändras tillbaka till ett stort sovrum för den som önskar det. Från vardagsrummet finns utgången till den stora, härliga balkongen som ligger i perfekt söderläge.
Lugnt och bilfritt område med närhet till affärer, skolor, kommunikationer, naturen, Ideon och Ericsson. Dessutom ingår bredband, den fasta delen av elen samt parkeringsplats i avgiften.
Tveklöst en helt fantastiskt fin lägenhet i en ytterst välskött förening.

Detta är en kommande försäljning men givetvis är ni välkomna att kontakta mig redan nu vid intresse.

Vänligen
Carl-Anton


Boarea
95 kvm
Avgift
4 985 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-08-11

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Skarpskyttevägen såldes av oss 2022-08-11. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Skarpskyttevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.