Skarpskyttevägen 22 F

Skarpskyttevägen 22 F

Slutpris

2 695 000 kr


Norra Fäladen— Lund

Skarpskyttevägen 22 F


Slutpris
2 695 000 kr

Lund - Norra Fäladen

Totalrenoverad bostad om 95kvm.

Det är med ett sant nöje jag ännu en gång presenterar en totalrenoverad bostad på omåttligt populära Skarpskyttevägen, här är det bara att flytta rakt in. Bostaden är ursprungligen en trea som idag är ombyggd till en yteffektiv fyra men för den som vill går det givetvis att ändra tillbaka till en trea med relativt små medel. Hela bostaden har genomgått en totalrenovering under 2020-2021, allt i stilsäkra sobra färger och material. Två stora helkaklade badrum med kakel och klinkers i stilsäkert grått som får tankarna att föras till lyxiga hotellbadrum (kvalitetsdokument finns). Givetvis inrymmer det större badrummet både badkar, tvättmaskin och torktumlare. Genomgående mattlackad ekparkett i hela bostaden och slätspacklade väggar i vitt. Synonymt för hela bostaden är stora väldisponerade ytor, ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterna och en hög trivselfaktor. Ett väl tilltaget sovrum och idag två små sovrum som med relativ enkelhet kan ändras tillbaka till ett stort sovrum för den som önskar det. Från vardagsrummet finns utgången till den stora, härliga balkongen som ligger i perfekt västerläge.
Föreningen genomför just nu ett omfattande fasad och fönsterbyte, så även exteriört kommer hela området att få sig ett rejält lyft.
Lugnt och bilfritt område med närhet till affärer, skolor, kommunikationer, naturen, gym och badhus samt Ideon. Dessutom ingår bredband, den fasta delen av elen samt parkeringsplats i avgiften. Vidare vågar jag påstå att Brf Tingvallen är en av Lunds mest välskötta föreningar vilket bogar för ett bra och tryggt boende.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
95 kvm
Avgift
5 523 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-07-30

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Skarpskyttevägen såldes av oss 2024-07-30. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Skarpskyttevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.