Södra Esplanaden 15c / Centralt - Söder / Lund

Centralt belägen 2.a med balkong.

Boarea
51.5 kvm
Avgift
3 897 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Esplanaden såldes av oss 2020-01-14. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Södra Esplanaden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt - Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna stilrena renoverade bostad på bästa Esplanaden-läge på våning 3 av 4. Här finner vi en balkong som vetter ut mot Södra Esplanadens allé, mörka stilrena golv i hela bostaden i kombination med vita väggar skapar en känsla av exklusivitet och rymd. Modernt väldisponerat kök i en öppen planlösning mot vardagsrummet skapar utrymme för en social tillvaro. Inbyggda spottar i hall, kök och vardagsrum bidrar ytterligare till den exklusiva känslan. Lägg därtill ett helkaklat badrum och ett sovrum med snygga och praktiska skjutdörrsgarderober från golv till tak för smart och stilren förvaring. Bostaden ligger ett stenkast från allt man kan tänkas önska sig och behöva, ett riktigt cityboende med centrums alla fördelar men ändå på ett lugnt läge inbäddat bland kullerstensgator och gamla gathus. En bostad att trivas i och dessutom ingår bredband i avgiften. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centralt - Söder

Lunds centrum består av ca 14 200 invånare. Av dem är ca. två tredjedelar mellan 20 och 64 år. Staden domineras av 1900-talets bebyggelse och de äldre gatunäten med medeltida aningar. Trots den relativt täta bebyggelsen finns det många inslag av parker och grönska. De största parkerna är Stadsparken, Botaniska trädgården och Lundagård.

Närservice

Hemköp på ca 5 minuters gångavstånd.

Kommunikation

Bilpendling Från Lund når du lätt de stora motorvägarna E6:an och E22:an. Cykelpendling Österut tar du dig lättast via Hardebergaspåret, som är ett grusstråk och delvis asfalterat som går hela vägen till Södra Sandby. Du kan även via cykelförbindelser ta dig ut till Dalby, Kävlinge och andra mindre byar. Från centrum tar du dig snabbt och smidigt ut till de olika stadsdelarna på mellan 5 och 15 minuter via olika cykelstråk. Busspendling Med buss från Lund C kan du ta dig till de flesta mindre byar i Lunds omnejd. Dagligen går det bussar till Bjärred, Lomma, Staffanstorp, Dalby, Kävlinge, Löddeköpinge och Södra Sandby. Från Malmövägen tar du smidigt pendelbussen mot Malmö. Malmöbussen stannar även i Uppåkra, Hjärup, Åkarp, Burlöv och Arlöv. Från Botulfsplatsen, kärnhållplatsen för alla statsbussar, avgår det, med mellan 15 och 30 minuters mellanrum, bussar som tar oss till Lunds alla stadsdelar. Tågpendling Från Lunds central avgår dagligen tåg till de största delarna av landet. Det finns även smidiga pendlingsmöjligheter med Danmark.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.