Södra Esplanaden 16

Södra Esplanaden 16

Slutpris

2 500 000 kr


Centralt - Söder— Lund

Södra Esplanaden 16


Slutpris
2 500 000 kr

Centralt - Söder— Lund

Ljus och yteffektiv tvårumslägenhet med balkong på mycket centralt läge.

Välkommen in i denna lägenhet om 46 kvadratmeter! Bostaden utgörs av två rum och kök som tillsammans bildar en ljus och fint planerad bostad vars öppna ytor gör det smidigt att möblera efter eget tycke och smak.

Brf Krusbäret I lund är en äldre (1935), välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar samt god sammanhållning som bland annat tillhandahåller hobbyrum, trevlig innergård, tvättstuga, cykelrum och grillplats.

I hjärtat av söder bor du mycket centralt och attraktivt med närhet till bland annat butiker, restauranger, busshållplats, matbutik och city-nöjen. Södra esplanadens gröna allé ligger precis utanför porten. Mårtenstorget med sin saluhall, Botaniska trädgården och stadsparken en kort promenad bort. Inom gångavstånd ligger även Centralstation för dig som värderar pendlingsmöjligheter. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!


Boarea
46 kvm
Avgift
3 066 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-06-12

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Södra Esplanaden såldes av oss 2021-06-12. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Södra Esplanaden.

Boka värdering

Daniél Holmqvist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.