Sofiavägen 3a / Lund

50-tals charm på omåttligt populära Sofiavägen.

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 878 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sofiavägen såldes av oss 2020-06-03. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Sofiavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sofiavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmig 50-tals pärla med härlig balkong i västerläge på omåttligt populär adress. Här har ni möjligheten att sätta er egen prägel på bostaden då tex originalköket finns kvar, alternativt rusta upp och bevara de härliga attributen från 50-talet. I badrummet som är något modernare än 50-talet så finns det en helt ny kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Avgiften inkluderar bredband.
Sofiaparken är ett lugnt, grönskande område beläget direkt norr om centrala Lund. Sofiaparken är som en grönskande oas, strategiskt beläget med närhet till bla universitetet, sjukhuset, Ideon & Viktoriastadion. Endast ett par minuter gångväg till vackra Sankt Hans backar.
Mer information och bilder kommer inom kort, är du intresserad av bostaden så tveka inte att höra av dig.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.