Solvändan 1E

Solvändan 1E

Slutpris

2 095 000 kr


Brunnshög— Lund

Solvändan 1E


Slutpris
2 095 000 kr

Brunnshög— Lund

Väldisponerad etta med balkong på snabbväxande och trendiga Brunnshög

Välkommen till Solvändan 1 och denna välplanerade etta! En lägenhet med mycket dagsljus, härlig atmosfär och hög materiell standard. Tack vare att lägenheten endast haft en tidigare ägare och p.g.a pandemin i stort sett stått obebodd, håller den fortfarande praktiskt taget nyproduktionskvalitet. I avgiften på 2 718 kr/mån ingår värme, vatten, kabel-TV samt bredband.

Det första man möts av i denna bostad är en funktionell hall. Det moderna, ljusa och stilrena köket bjuder på öppen planlösning mot vardagsrummet, vita skåpluckor och bänkskiva i laminat. Lättmöblerat och trevligt vardagsrum/sovrum med stora fönster och fint ljusinsläpp. Då vardagsrumsfönstren ligger ut mot parken är här minimal insyn.

Att kunna umgås utomhus och ändå vara hemma är en stor trivselhöjare för många, kanske framför allt för dem som bor i stan. Här erbjuds en mysig balkong med kvällssol och plats för ett mindre bord.

I detta nya bostadsområdes omnejd finns ett växande utbud av bra kommunikationer, caféer, trevliga promenadstråk, restauranger och butiker. Ett perfekt boende väntar på Solvändan – en adress som lär bli mycket eftertraktad. Precis utanför porten ligger Gryningsparken och runt hörnet ligger hållplatsen för spårvagnen som tar dig ner mot Lund centrum.
Här är det lätt att trivas!


Boarea
34 kvm
Avgift
2 718 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-08-12

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna lägenhet på Solvändan såldes av oss 2021-08-12. Se alla våra försäljningar i Lund samt även på Solvändan.

Boka värdering

Daniél Holmqvist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.