Sök Meny
Såld

Malmö - Högaholm / Balladgatan 41

3:a Balladgatan

Detta måste vara en av områdets finaste lägenhet. Hela lägenheten har genomgått en totalrenovering med varsam hand. Köket är en dröm som står för rena linjer, form och funktion. Matrums delen i köket har en öppen planlösning mot hall och vardagsrum. Nyrenoverat helkaklat badrum med dusch och gäst wc. Två fina sovrum som har utgång till stor mysig inglasad balkong i väster med fin utsikt. Genomgående fina golvbeläggningar och släta ljusa väggar. Det finns ny säkerhetsdörr och jordfelsbrytare. Lugnt bilfritt område med gångavstånd till förskola, skola och livsmedelsbutik. Lägenheten måste ses!!

Sponsrade länkar
Malmö / Högaholm
Balladgatan 41
Slutpris: 1 200 000 kr
Boarea: 81,5 kvm
Avgift: 4 594 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 4 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2017-03-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Skåne / Malmö / Balladgatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.