Disponentgatan 27 / S:t Knut / Malmö

Mysig och kvadratsmart 30-talsetta på S:t Knut!

Slutpris
895 000 kr
Boarea
17 kvm
Avgift
1 259 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1
Såld
2019-11-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Disponentgatan såldes av oss 2019-11-01. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Disponentgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av S:t Knut är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu presenteras stolt denna kvadratsmarta och välplanerade enrummare med låg avgift på populära S:t Knut! Här bor du en halv trappa upp med härligt ljusinsläpp i en gårdsvänd lägenhet som gör att ni både bor fritt från insyn och ostört. Lägenheten erbjuder genomgående parkettgolv och tidstypiska detaljer såsom takrosett och generös takhöjd som skapar ett hem att trivas i. I rummet får du plats med allt du behöver såsom matplats, soffa och säng. Köket erbjuder dessutom gott om förvaring, kombinerad kyl/frys och kombinerad micro/ugn som gör vardagen enkel.
Perfekt för förstagångsköparen, studenten eller pendlaren!

Vid S:t Knut bor du med goda kommunikationer både via Folkets park, Föreningsgatan och Triangelns station. I närheten ligger både matbutiker, restauranger och café och ett stenkast bort har ni stadens puls.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.