Fredriksbergsgatan 13

Fredriksbergsgatan 13

Slutpris

2 195 000 kr


Slussen— Malmö

Fredriksbergsgatan 13


Slutpris
2 195 000 kr

Slussen— Malmö

Fin takvåning med öppna ytor!

Varmt välkomna till Fredriksbergsgatan och denna fina takvåning om 67 kvm. Med hiss från markplan erbjuds här en genomgående lägenhet med stora öppna ytor. Här får ni bland annat synliga bjälkar, stora takfönster, gott om förvaring samt ett rymligt sovrum med plats för både en stor säng och garderober.
Det som verkligen lyften lägenheten är den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som bjuder in till många härliga middagar med familj och vänner.

Denna lägenhet vill ni uppleva på plats!

Brf Konduktören 5 är en välmående förening med god ekonomi. Föreningen har under 2021 sålt av 2 st hyresrätter som stärkt ekonomin ytterligare.

På Slussen har du nära till allt! Precis runt hörnet hittar du både restauranger, matbutiker, shopping samt gym. På några minuters promenad är du på Malmö Central som tar dig både över sundet och uppåt i landet. För pendlaren är det ett perfekt läge att snabbt och smidigt ta sig till Lund.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
67 kvm
Avgift
3 834 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-10-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.