Hyacintgatan 41 / Fosiedal / Malmö

Trerummare med inglasad balkong nära Hyllie!

Slutpris
1 100 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
4 149 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-09-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hyacintgatan såldes av oss 2019-09-27. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Hyacintgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fosiedal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen in till en ljus och och välplanerad bostad placerad på femte våningen. Bostaden erbjuder tack vare sin genomgående planlösning samt stora rum en bekväm och trevlig bostadsmiljö. I anslutning till hallen ligger köket med gott om arbetsytor och förvaring. Här finns även plats för ett större matbord om så önskas. Från hallen når du även det helkaklade badrummet samt lägenhetens två sovrum. Vardagsrummet är stort, luftigt och lättmöblerat. Det stora fönsterpartiet bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du lägenhetens inglasade balkong i västerläge.

Bostaden erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, en stor garderobslänga finns i hallen, i sovrummen finner man plats för ytterligare garderober. Till bostadsrätten hör även ett vindsförråd så inget behöver stå framme.

Här bor ni i ett trevligt och barnvänligt område med mycket goda kommunikationer samt med närhet till all daglig service samt dagis och skolor. För pendlaren finns Hyllies tågstation som gör pendlandet över sundet samt norrut till en bekväm del av vardagen. För den shoppingsugna
finns Emporia en liten bit bort med sitt breda sortiment av butiker.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.