Hyacintgatan 25 / Malmö

Marktrea nära Hyllie med inglasat uterum!

Slutpris
1 160 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 305 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hyacintgatan såldes av oss 2019-10-16. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Hyacintgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hyacintgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen in till en ljus och rymlig marklägenhet Hyacintgatan 25. Bostaden erbjuder tack vare sin praktiska planlösning samt stora rum en bekväm och trevlig bostadsmiljö. I anslutning till hallen ligger det stilrena köket med gott om arbetsytor och förvaring. Här finns även plats för ett större matbord om så önskas. Från hallen når du det helkaklade badrummet, gäct-W/C och lägenhetens två sovrum som båda har fönster ut mot den lugna innergården. Vardagsrummet är stort och luftigt med plats för en rejäl soffgrupp och matbord. Det stora fönsterpartiet bidrar med ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når du lägenhetens soliga uterum.

Här bor ni i ett trevligt område med mycket goda kommunikationer samt med närhet till all daglig service. För pendlaren finns Hyllies tågstation som gör pendlanted över sunden samt norrut till en bekväm del av vardagen. För den shoppingsugna finns Emporia en liten bit bort med sitt breda sortiment av butiker.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.