Kronetorpsgatan 74a / Segevång / Malmö

Trea på våning 9/9 med stor inglasad balkong i sydväst!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
71.5 kvm
Avgift
4 167 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
9 av 9 (Hiss finns)
Såld
2020-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kronetorpsgatan såldes av oss 2020-02-28. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Kronetorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Segevång är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna trerummare på våning 9/9 med en stor inglasad balkong i sydväst. Bostaden erbjuder lättmöblerade ytor, gott om förvaringsutrymmen och en härlig balkong som kan nyttjas som ett extra rum året om. Det fina teglet i köket skapar en härlig känsla och lägg därtill att det finns gott om arbetsytor och plats för matbord. Pricken över i:et är det nyrenoverade och helkaklade badrummet, med både tvättmaskin och torktumlare att nyttja. Området erbjuder skolor, förskolor, grönområden, god kommunikation samt närhet till diverse dagligvaruhandel.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.