Lindeborgsgatan 63

Lindeborgsgatan 63

Slutpris

3 300 000 kr


Lindeborg— Malmö

Lindeborgsgatan 63


Slutpris
3 300 000 kr

Lindeborg— Malmö

Bostadsrätt med villakänsla!

Välkommen till ett mycket välplanerat och väl underhållet gavelradhus på populära Lindeborg. Här får man det bästa av två världar, ett radhus med egen uteplats, grönområde och lekplats runt knuten samtidigt som man har tryggheten i bostadsrättsföreningen. Välplanerade 118 kvm med stort vardagsrum med matplats, ljust kök med köksö, inredning i vitt högblankt, helkaklat badrum, separat grovkök där möjlighet till tvättmaskin finns samt en rymlig hall. På ovanvåningen finner man tre sovrum i bra storlek, det största har en praktisk garderobsvägg för förvaring, klädkammare samt ett helkaklat badrum med badkar. Med perfekt solläge är uteplatsen ett extra rum under sommaren med utgång från vardagsrummet. Insynsskyddat med plank och vindruvsranka som ger grönska på sommaren. Intill huset ligger en stor inhägnad gräsyta som tillhör föreningen som säljaren nyttjar flitigt! Till bostadsrätten hör en garageplats, förråd intill huset samt tillgång till tvättstuga, lekplats och miljöhus på gården. Perfekt läge med gång-och cykelavstånd till förskola, skola och busshållplatser samt närheten till ringvägen och Hyllie tågstation. Välkommen på visning!


Boarea
118 kvm
Avgift
6 080 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-03-27

Mäklarhuset Vellinge

Denna radhus på Lindeborgsgatan såldes av oss 2021-03-27. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Lindeborgsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.