Ormvråksgatan 8 / Söderkulla / Malmö

Renoverad gaveltrea på populära Söderkulla!

Slutpris
1 460 000 kr
Boarea
88 kvm
Avgift
4 504 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ormvråksgatan såldes av oss 2019-08-25. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Ormvråksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söderkulla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu presenterar vi på Mäklarhuset stolt denna gaveltrea på tredje våningen i stabil förening!
Här finner ni en välplanerad och renoverad 3-rummare om 88 kvadratmetrar. Högst upp i huset med en stor inglasad balkong i sydvästläge erbjuds ni här ett bekvämt och stilfullt hem som genomgick renoveringar 2018. Då målades samtliga väggar, nya golv lades i vardagsrum, kök och hall. Köket fick nya köksluckor i Ek. Bostaden erbjuder härliga sällskapsytor i såväl kök som vardagsrum med gott om plats för både familj och vänner. Bostaden har också gott om förvaring via stora garderober i både hall och sovrum och egna tvättmöjligheter i grovköket.
En perfekt bostad för familjen helt enkelt!

Här bor ni med närhet till såväl skola, matbutiker, vårdcentral samt grönområden. För pendlaren tar ni er med lätthet ut på inre ringvägen och i närheten av bostaden finns också goda kommunikationer via buss. Några minuter bort når ni Hyllie som både erbjuder shoppingmöjligheter via Emporia och goda kommunikationer till både Köpenhamn, Lund och Malmö med omnejd.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.