Rödkullastigen 1a / Almhög / Malmö

Genomgående trerummare på våning 5 med fantastisk utsikt!

Slutpris
1 125 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
5 455 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-03-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rödkullastigen såldes av oss 2020-03-26. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Rödkullastigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Almhög är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu presenteras stolt denna genomgående trerummare på våning 5 i stabil HSB-förening!

Här finner ni en välplanerad och renoverad 3-rummare. På 5e våningen med fantastisk utsikt och en inglasad balkong erbjuds ni här ett bekvämt och stilfullt hem där både kök, badrum är i gott skick. Bostaden erbjuder härliga sällskapsytor i såväl kök som vardagsrum med gott om plats för både familj och vänner. Bostaden har också gott om förvaring via stora garderober i både hall och sovrum.
En perfekt bostad för familjen helt enkelt!

Här bor ni med perfekta kommunikationsmöjligheter, skolor och förskolor ett stenkast bort och med närhet till både Mobilia och city blir vardagen enkel.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.