Ryttaregatan 1C / Kirseberg, Malmö / Malmö

Nyrenoverad tvåa med inglasad balkong!

Slutpris
1 215 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
3 698 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ryttaregatan såldes av oss 2020-06-24. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Ryttaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kirseberg, Malmö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I trivsamma Kirseberg finns nu denna härliga tvåa till försäljning. Lägenheten renoverades 2020 och har en trevlig och ljus planlösning. Det ljusa parkettgolvet tillsammans med de ljusa och släta ytskikten skapar en härlig känsla. Här bor du i ett lugnt och attraktivt område nära Beijers parks gröna omgivningar och promenadstråk. På gården finns en gemensam grill samt samlingsplasts. I närheten finns bland annat flera förskolor, skola, livsmedelsaffärer, gym, bibliotek och café. Från den närliggande hållplatsen går bussar med täta avgångar in mot centrum och från Östervärns station går tåg mot Lund, Helsingborg samt Malmö central på ett fåtal minuter. Cykelavstånd till både golfbana, affärer och centrum. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.