Serenadgatan 29 / Högaholm / Malmö

Välplanerad trerummare på våning 11!

Slutpris
995 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
4 798 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
11 (Hiss finns)
Såld
2020-06-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Serenadgatan såldes av oss 2020-06-01. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Serenadgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Högaholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta och ljusa trerummare på våning 11 med vidsträckt utsikt!

Här finner ni en välplanerad 3-rummare om 82 kvadratmetrar. På våning 11 med fantastisk utsikt och en stor balkong erbjuds ni här ett bekvämt och stilfullt hem. Bostaden erbjuder härliga sällskapsytor i såväl kök som vardagsrum med gott om plats för både familj och vänner. Bostaden har också gott om förvaring via stora garderober i både hall och sovrum.
En perfekt bostad för familjen helt enkelt!

Här bor ni med närhet till såväl skola, matbutiker, vårdcentral samt grönområden. För pendlaren tar ni er med lätthet ut på inre ringvägen och i närheten av bostaden finns också goda kommunikationer via buss. Några minuter bort når ni Hyllie som både erbjuder shoppingmöjligheter via Emporia och goda kommunikationer till både Köpenhamn, Lund och Malmö med omnejd.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.