Smedstorpsgatan 63 / Johanneslust, Håkanstorp / Malmö

Stor och charmig trerumslägenhet med lugnt och attraktivt läge

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
5 228 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Smedstorpsgatan såldes av oss 2019-04-05. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Smedstorpsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johanneslust, Håkanstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kliv in i en trea på trevliga Smedstorpsgatan och upplev genuin charm! Här erbjuds en stor, charmig och rymlig lägenhet med stora sällskapsytor och fönster i flera väderstreck. Här finns saker som behöver åtgärdas, vilket också innebär att en möjlighet att välja och vraka bland färger, material och utrustning!

Här välkomnas vi av en trevlig hall, och lite längre in finner vi ett härligt kök med ljusa väggar och ljust golv. Vidare finns här ett rymligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp. Lägenheten har två sovrum och ett trevligt badrum som är utrustat med toalett, dusch, badrumsskåp och förvaringsskåp.

Riksbyggens BRF Agaten i Malmö är en trevlig och gammal förening med gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 6283 kronor ingår vatten, värme, bredband och garage.

Bo med ett av Håkanstorps trevligaste lägen – bara ett stenkast från Sallerupsvägen! Med en kortare promenad når du Matbutiker, friskis och svettis och andra faciliteter och inom bara några minuter är du vid Värnhem eller varför inte Moskén. Det här är ett av Malmös mest populära områden bland barnfamijer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.