Södra Förstadsgatan 121 C / Dalaplan-City-Södervärn-Möllan / Malmö

Biligt och bekvämt boende.

Slutpris
970 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
2 527 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2015-02-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Förstadsgatan såldes av oss 2015-02-19. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Södra Förstadsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dalaplan-City-Södervärn-Möllan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med stadens puls utanför ligger denna härliga ljusa genomgående 2:a i den mycket välskötta föreningen Brf.Söderhus. Det rejäla vardagsrummet är i öppen plan med det nyare köket. Badet är helkaklat och renoverat i föreningens regi. Sovrumet med förvaringsmöjligheter är placerat inåt gården. Sjukhuset SUS, Mobilia köpcentrum och Pildammarna ligger intill och här finns goda kommunikationsmöjligheter som bidrar till det billiga och bekväma boendet.
Välkomna att komma och bilda er en uppfattning om lägenheten och omgivningarna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.