Soprangatan 18 / Almvik / Malmö

Almvik-Soprangatan

Slutpris
790 000 kr
Referensnummer
110 795
Boarea
91 kvm
Avgift
5 571 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-04-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Soprangatan 18 såldes av oss 2014-04-17. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Almvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Prisvärda välplanerade 91 kvm där man kan välja att bo i en trea eller snabbt fixa till en fyra. Lägenheten är genomgående och den öppna planen mellan kök och vardagsrum gör den ljus och luftig. Lägenheten ligger på en gavel och badet är utrustat med fönster, här finns även tvättmaskin och torktumlare. Den stora balkongen ligger härligt mot stort grönområde och har härlig kvällssol. Ett trevligt barnvänligt boende med behagligt avstånd till Svågertorp och Öresundsbron och goda kommunikationer till centrum. Välkomna på visning!!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.