Tenorgatan 12 / Almvik / Malmö

Nyrenoverad tvårummare med stor balkong!

Slutpris
1 210 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
4 562 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tenorgatan såldes av oss 2020-01-13. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Tenorgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Almvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna nyrenoverade och moderna tvårummare med balkong. Här råder genomgående planlöning som i kombination med de ljusa ytskikten skapar ett fantastiskt ljusflöde genom hela bostaden.

Lägenheten erbjuder ett modernt kök som är öppet mot vardagsrummet, fina ytskikt, och ett badrum med hotellkänsla. Då lägenheten genomgick en totalrenovering 2018 så är alla vitvaror i köket från detta år. Från vardagsrummet når man den stora och insynsskyddade balkongen med utsikt mot ett av föreningens grönområde. Sovrummet vetter också ut mot föreningens grönområde och rymmer både stor säng och garderob. Tillhörande bostaden finns även ett inbyggt förråd på balkongen.

Föreningens hus och område är nyligen renoverade och har en mycket trevlig och välkomnande atmosfär. Här finns närhet till både skola och förskola. Bra kommunikationer med buss till City samt bara 10 minuters cykelväg till Hyllie och affärscentrum Emporia. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.