Tornfalksgatan 2a / Söderkulla / Malmö

Totalrenoverad trerummare med stor inglasad balkong högt upp i huset!

Slutpris
1 560 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
4 238 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-03-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tornfalksgatan såldes av oss 2020-03-16. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Tornfalksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söderkulla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu presenteras stolt Söderkullas finaste trerumslägenhet med en fantastisk vy över Malmö! Här bor du i en välskött HSB förening på ett av Söderkullas mest eftertraktade lägen. Bostaden är topprenoverad med väldisponerade kvadratmeter, bra förvaringsutrymmen och har en stor inglasad balkong som kan nyttjas som ett extra rum året om.

I närområdet finns all tänkbar service att önska så som skolor, butiker, apotek och vårdcentral. Inte långt från bostaden finner du Hyllie som erbjuder shoppingmöjligheter på Emporia och Citytunneln som enkelt tar dig till andra sidan sundet. På behagligt avstånd finns även Mobilia som erbjuder ytterligare shopping och kommunikationsmöjligheter. I anslutning till bostaden ges goda kommunikationsmöjligheter med buss och det korta avståndet till motorvägarna underlättar vardagen för dig som pendlar med bil.

Låter detta som din drömbostad? Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Söderkulla

Här bor ni i ett välskött och populärt område som ligger i Malmös södra delar och har många fördelar tack vare sitt geografiska läge och rika utbud av skolor, matbutiker, vårdcentral samt grönområden. Bebyggelsen i Söderkulla består till största del av flerbostadshus i varierande storlek, men det finns även några radhus samt friliggande villor.

Service

På Söderkulla finns både Netto och Willys för den dagliga handeln. Utöver detta så har du även nära till köpcentret Mobilia och Hyllie för större inhandlingar eller shopping. Närservice såsom vårdcentral finns även att tillgå i området.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna från området är mycket goda. Här har du goda bussförbindelser utan dörren som tar dig både runt om i Malmö och Malmö med omnejd. För pendlaren med bil tar du dig med enkelhet ut på Inre Ringvägen. Med bil nås Hyllie IP på 6 minuter, Svågertorp på 7 minuter, Sturup och Kastrup på ca 20 minuter.

Natur o fritid

Inom närområdet finns även matvarubutik, vårdcentral mm. För den sportintresserade finns Aura-hallen alldeles i närheten där den badminton- och bordtennisbitne har företräde. Kulladalshallen erbjuder handboll, volleyboll, basket, badminton, tennis, kampsport samt innebandy. Hyllie IP ligger endast ca 6 minuter bort och här torde den fotbollsbitne hitta rätt. Är man shoppingsugen finns två stora center väldigt nära, Mobila samt Emporia vilka lämnar litet kvar att önska ur shoppingsynpunkt. I området finns också flera stora grönområde med många allmänna lekplatser, perfekt för barnfamiljen!

Familjeliv

På Söderkulla finns både förskola på Tornfalken och skola från F-9 på Söderkullaskolan. Båda skolorna ligger på gångavstånd från vår lägenhet. I

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.