Vattenverksvägen 50a

Vattenverksvägen 50a

Slutpris

995 000 kr


Kirseberg— Malmö

Vattenverksvägen 50a


Slutpris
995 000 kr

Kirseberg— Malmö

Ljus och välplanerad gaveltvåa i lugnt område!

Välkommen in till denna välplanerade och ytsmarta gavellägenhet perfekt placerad på andra våningen. Här möts man av en stor hall med plats för en garderobslänga och avhängning. Från hallen når vi ett trevligt kök med fönster ut mot den lummiga innergården, här finns plats för ett mindre matbord. Bostadens sovrum är rymligt och inhyser med enkelhet en dubbelsäng, kontorshörna samt diverse förvaringslösningar. Vidare finner vi ett ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck som bidrar till en ljus och trevlig boendemiljö samt en supertrevlig inglasad hörnbalkong i soligt söderläge.

Här bor man i ett trevligt område med närhet till all daglig service och med goda kommunikationsmöjligheter som lätt tar er till stan. För de soliga dagarna finner ni Beijers park och gott om promenadstråk som bjuder på härlig grönska.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
58 kvm
Avgift
5 023 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-09-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.