Gånarps Backaväg 83 / Gånarp / Munka-ljungby / ÄNGELHOLM

Två trevliga tomter i Gånarp!

Slutpris
350 000 kr
Tomtarea
1 545 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Gånarp 10:12
Såld
2017-04-13
Bostaden är såld!

Denna tomt på Gånarps Backaväg såldes av oss 2017-04-13. Se alla våra försäljningar i Munka-ljungby samt även på Gånarps Backaväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gånarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Två trevliga tomter i Gånarp! Ett ypperligt tillfälle för dig som vill bo på ett lugnt och lantligt läge men ändå med närhet till allt. Här på landsbygden i vackra Gånarp finns många möjligheter till aktiv fritid. Är ni hästintresserade är det inte långt till närmsta ridväg. Här finner ni lugn, men ändå enbart 10 min till Ängelholm och 5 min till flygplatsen.

På den mindre tomten finns det en äldre sommarstuga. På den större finns det ett plåtförråd på ca 50kvm. Vid nybyggnation krävs det att man anpassar sig efter den naturmiljön som finns på plats. Anslutningsavgift för värme, el, fiber eller dylikt tillkommer. Fritt fram att köpa en eller två tomter. Tomterna kostar 350 000 kr respektive 650 000 kr. Välkommen att höra av er för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration