Sök Meny
Såld

ÄNGELHOLM / Munka-ljungby - Gånarp / Gånarps Backaväg 83

Två trevliga tomter i Gånarp!

Två trevliga tomter i Gånarp! Ett ypperligt tillfälle för dig som vill bo på ett lugnt och lantligt läge men ändå med närhet till allt. Här på landsbygden i vackra Gånarp finns många möjligheter till aktiv fritid. Är ni hästintresserade är det inte långt till närmsta ridväg. Här finner ni lugn, men ändå enbart 10 min till Ängelholm och 5 min till flygplatsen.

På den mindre tomten finns det en äldre sommarstuga. På den större finns det ett plåtförråd på ca 50kvm. Vid nybyggnation krävs det att man anpassar sig efter den naturmiljön som finns på plats. Anslutningsavgift för värme, el, fiber eller dylikt tillkommer. Fritt fram att köpa en eller två tomter. Tomterna kostar 350 000 kr respektive 650 000 kr. Välkommen att höra av er för mer information.

Sponsrade länkar
ÄNGELHOLM / Munka-ljungby / Gånarp
Gånarps Backaväg 83
Slutpris: 350 000 kr
Tomtarea: 1 545 kvm
Upplåtelseform: Tomt
Fastigh.bet: Gånarp 10:12
Såld: 2017-04-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Köpa tomt? Tänk först på detta!
  Köpa tomt? Tänk först på detta!

  Att få möjligheten att bygga sig ett helt nytt hus förutsätter ofta en tomt. Det här ska du tänka på innan du slår till!

  Bostad / Sverige / Skåne / Munka-ljungby / Gånarps Backaväg