Stavershultsvägen 317

Stavershultsvägen 317

Slutpris

683 000 kr


Stavershult— Munka-Ljungby— Ängelholm

Stavershultsvägen 317


Slutpris
683 000 kr

Stavershult— Munka-Ljungby— Ängelholm

Lantligt beläget fritidshus, möjligt att nyttja året om, eller mindre hus för permanentboende!

Fastighet med omfattande renoveringsbehov med enkel standard idylliskt belägen i Stavershult utanför Munka Ljungby. Huset fördelas idag på fyra rum och källare. Två vedspisar finns i fastigheten, en i vardagsrummet och en är placerad i ett sovrum. Här finns det stora möjligheter att sätta din egen prägel då det idag ej finns fungerande kök eller badrum. Själva huset är charmigt och i för åldern gott skick. Kanske ni passar på att förändra planlösningen när kök och badrum ska byggas?

Naturtomt om hela 3 822m² med utsikt över Staverhultasjön där det förutom huset även finns två uthus med förråd och snickarbod. Ett charmigt boende som är perfekt för avkopplande semesterdagar i solen eller varför inte som åretruntboende? Närhet till skidbacke på vintern och Västersjön för bad på sommaren.

Mest troligt kommer nästa ägare behöva ödsla en hel del kärlek på huset och då kunna skapa ett riktigt mysigt boende. Kanske är det du som är redo för detta?

Man får ej beträda fastigheten utan överenskommelse med ansvarig mäklare Ulrika Sörensen. Välkommen att kontakta oss för mer information samt bokning av visning.


Boarea
112 kvm
Driftkostnad
19 620 kr/år
Tomtarea
3 822 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2021-02-15

Mäklarhuset Ängelholm

Denna fritidshus på Stavershultsvägen såldes av oss 2021-02-15. Se alla våra försäljningar i Munka-Ljungby samt även på Stavershultsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.