Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Munka Ljungby
Växthusvägen 13
Utgångspris: Kalkyl 1 195 000 kr
Boarea: 113 kvm
Avgift: 5 092 kr/mån
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Våning: av 2

Munka Ljungby / Växthusvägen 13

Bostadsrättsradhus med villakänsla

Välkommen till ett fantastiskt bostadsrättsradhus med villakänsla. På 113 kvm fördelat på två plan och fyra sovrum erbjuder detta hem en fräsch interiör med ljusa behagliga färger. Här bor du på en hörntomt i ett populärt barnvänligt område med närhet till det mesta så som affär, skola och kommunikation. Precis utanför bostaden finns en trevlig lekplats. Carport samt förråd i anslutning till bostaden ingår i avgiften. Välkommen hem! Detta är en kommande försäljning, vill du anmäla ditt intresse eller veta mer vänligen kontakta ansvarig mäklare redan nu!

Lägg till Vad vi gillar med Växthusvägen 13

Baksidan har sol från förmiddag och precis hela dagen/kvällen! På altanen sitter man skönt och avskilt med barnen lekandes på gräsmattan precis utanför!

 • 1

Grön omgivning

 • 1

Barnvänligt område

 • 1

Solig trädgård

 • 1
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.