Medevigatan 25 / Ramlösa / Helsingborg

Äntligen en stor familjevilla med upp till sex sovrum här i populära Ramlösa!

Slutpris
4 575 000 kr
Boarea/biarea
190/21 kvm
Driftkostnad
36 865 kr/år
Totalareal
782 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2019-08-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Medevigatan såldes av oss 2019-08-20. Se alla våra försäljningar i Ramlösa samt även på Medevigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ramlösa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen är en större familjevilla med upp till sex sovrum till salu här i populära Ramlösa. De många sovrummen gör det perfekt att bo här både som en mindre och en större familj. På promenadavstånd har du flera populära förskolor och Brunnsparksskolan. Detta gör området till ett mycket populärt område för barnfamiljer. Det är även begränsat med biltrafik.

Med bra insynsskydd kan du på riktigt slappna av hemma och det stora inglasade uterummet blir ett praktiskt extrarum större delen av året. Huset har fiber indraget i huset och via en switch fördelas det med kabel vidare upp till ovanvåningen så att barnen inte kan klaga på svagt wifi, smart!

Med Ramlösa Brunnspark runt hörnet tar du dig snabbt och enkelt ut i löpspåret eller på mysig picknick. En kort promenad bort har du goda förbindelser med både tåg och buss så att du spontant kan åka till vänner eller gå på stan när du känner för det.

Huset har blivit besiktigat inför försäljningen och till detta har säljarna tecknat en säljarförsäkring för dolda fel. Detta är en trygghet inte bara för säljarna men även för er som köpare. Besiktningsprotokollet hittar ni på vår hemsida och hör av er till ansvarig mäklare om ni har några frågor. Har ni fler frågor kring vår produkt Skyddat Köp så fråga mäklaren.

Låt inte det här drömhemmet glida dig ur händerna. Hör av dig redan idag och boka tid för visning!

Välkommen hem!
______________________________________
Tänk på att det är viktigt att vara förberedd inför visningen. Efter visningen så kan budgivningen dra igång ganska snabbt och är man inte tillräckligt förberedd så kan man därför riskera att missa chansen att delta.

Det första steget är att man har ett giltigt lånelöfte från banken. Har du inte det? Hör av dig till mig så kan jag hjälpa dig med det. Vi har samarbete med en bank som har bra erbjudanden till just våra kunder.

Bor du i hus eller bostadsrätt och behöver sälja innan du kan köpa? Hör av dig omgående till mig så kan jag komma hem till dig så fort som möjligt och titta på det så ni vet förutsättningarna för er egen försäljning, vad ni kan få för det och hur lång tid det kan tänkas ta att sälja. Kanske har jag redan köparna i mitt spekulantregister?

Tveka inte att höra av er till mig om ni behöver hjälp att förbereda er! Ni når mig på 0793-47 38 21 eller j.eriksson@maklarhuset.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration