Eva Waldemarssons väg 3

Eva Waldemarssons väg 3


Kristianstad-Rinkaby— Rinkaby— Kristianstad

Eva Waldemarssons väg 3Kristianstad-Rinkaby— Rinkaby— Kristianstad

Välkommen till Eva Waldemarssons väg 3 i Rinkaby!

Denna unika fastighet är belägen i en pittoresk by och har ett traditionellt vasstak som passar bra till husets karaktär och historia. Det har varit hem för många, bland andra författaren Eva Waldemarsson som fått ge namn åt vägen, vilket ger huset en fascinerande historia och en atmosfär utöver det vanliga, här är det fridfullt och vilsamt och tiden får lov att vara i stillhet.

Fastigheten är full av karaktär och charm, med ursprungliga funktioner som träbjälkar, sättugn, båleväggar och trägolv. Huset består av flera rum fördelade över två våningar, var och en utsmyckad med personlig stil och unika detaljer.

En vacker trädgård som har all slags fruktträd och bär, här finns en egen borra till att vattna i trädgården som är en fröjd för ögat året runt. Detta är en fantastisk plats att koppla av och njuta av den lugna atmosfären och ljudet av fågelsång. I fonden skymtar Hammarsjön och åkrarna som leder ner till sjön.

Fastigheten har också en länga, som kan användas till extra boendeutrymmen eller användas som arbetsrum eller ateljéer. Idag har ägaren sin keramikverkstad och second hand-butik här.

Denna fastighet är ett perfekt köp för någon som söker något unikt och autentiskt. Det skulle vara en idealisk plats för en konstnär, skribent eller någon som bara vill fly stadslivet och uppleva lite lugn och ro på landsbygden. Eller för dig som värnar om det gamla när det gäller hus.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
106 kvm
Driftkostnad
35 179 kr/år
Tomtarea
569 kvm
Rum
4 rum (1-3 sovrum)
Såld
2023-10-31

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna villa på Eva Waldemarssons väg såldes av oss 2023-10-31. Se alla våra försäljningar i Rinkaby samt även på Eva Waldemarssons väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.