Hakenstigen 133 / Ven / Sankt Ibb / Landskrona

Strandtomt på Ven - Hakenstigen 133

Slutpris
3 600 000 kr
Referensnummer
154 095
Boarea/biarea
44/28 kvm
Driftkostnad
16 390 kr/år
Tomtarea
805 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-08-11
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Hakenstigen 133 såldes av oss 2014-08-11. Se alla våra försäljningar i Sankt Ibb

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ven är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna pittoreska, idylliska sommarpärla på underbart läge med egen strandtomt och en hänförande utsikt över Öresund. En sommardröm som med sin vitputsade fasad harmonierar väl med omgivningen och andas genuin Venkänsla. Hit kan man ta sin tillflykt från vardagen och njuta av allt som erbjuds, lugnet, havet, naturen likväl som restauranger, aktiviteter och festligheter. Strandtomten erbjuder möjlighet att anlägga en egen brygga, ta ett uppfriskande morgondopp i soluppgången strax utanför husdörren eller bara njuta av lugnet och höra vågorna slå mot stranden. Det charmiga, karaktärsfulla huset ger en känsla av att vara större än det är och erbjuder såväl matrum som vardagsrum samt tre mindre sovrum som kan anpassas efter behov. Möjlighet finns att köra nästan ända fram till huset med bil alternativt promenera eller cykla de drygt 1,5 kilometrarna längs den vackra Hakenstigen till och från Bäckviken.

Visning enligt överenskommelse!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.