Rosengatan 2 / Sankt Olof / Simrishamn

Slutpris
995 000 kr
Referensnummer
199 777
Boarea/biarea
130/45 kvm
Driftkostnad
27 061 kr/år
Tomtarea
1 140 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2014-11-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Rosengatan såldes av oss 2014-11-28. Se alla våra försäljningar i Sankt Olof samt även på Rosengatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sankt Olof är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Torparhus från 1918 med mycket rymd, högt till tak och samtliga ytskikt i ljus färgskala. Tegelgolv, målade trägolv, synliga takbjälkar, specialgjorda inredningsdetaljer, likaså specialbeställda fönster och ytterdörrar. Murad öppen spis centralt placerad på entréplan. Fina gamla pardörrar. Homejor. Terrass i söderläge samt förberett för balkonger från två av sovrummen på övre plan. I byn finns nödvändig service som bl a skola, Icabutik och bensinstation, närområden med vacker skogsmiljö. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.