Brevduvegatan 11

Brevduvegatan 11

Slutpris

1 500 000 kr


Simrishamn

Brevduvegatan 11


Slutpris
1 500 000 kr

Simrishamn

Bekvämt boende i ett plan / Trädgård och garage / Natursköna omgivningar

Attraktivt, lugnt läge och med närhet till natur med fina promenadstråk, Tommarpsån, Bäckhalladalen, hav och sandstrand. Denna bekväma bostadsrätt är i ett plan med egen trädgård samt med garage och förråd i anslutning. Det är stora sällskapsytor i öppen planlösning och ett extra rum med utsikt mot väster och de kuperade omgivningarna. Sovrum med hel garderobsvägg. Köket, stilrent med bra arbetsytor, renoverades 2016 och dusch- och tvättrum är nytt från 2020. Även värmepannan byttes 2020. Trädgård med gräsmatta, häck mot gata och granne och lättskötta planteringar. Stensatt vid entrén och in mot trädgård där man har uteplats intill huset och ett skyddat trädäck i söderläge. Asfalterad biluppställningsplats samt garage. Det är en välskött förening och ett plus är det gemensamma föreningshuset som kan nyttjas av medlemmarna för fest eller för att hyra till långväga gäster. Välkommen på visning!


Boarea
90 kvm
Avgift
5 126 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
Markplan
Såld
2023-12-15

Mäklarhuset Simrishamn

Denna lägenhet på Brevduvegatan såldes av oss 2023-12-15. Se alla våra försäljningar i Simrishamn samt även på Brevduvegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.