Lärkvägen 23 / Skanör / Vellinge

Rymlig familjevilla med pool på hörntomt i Skanör!

Slutpris
8 150 000 kr
Boarea/biarea
230/50 kvm
Driftkostnad
36 800 kr/år
Tomtarea
721 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-11-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Lärkvägen såldes av oss 2020-11-06. Se alla våra försäljningar i Skanör samt även på Lärkvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skanör är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket trivsam familjevilla på trevligt läge i Skanör! Huset bjuder på öppen planlösning där den specialdesignade trappan i massiv ek blir pricken över I. Många stora fönster ger rikligt med dagsljus och fin vy över den fina trädgården. Huset har genomgått en rejäl renovering och erbjuder idag genomgående snygga ytskikt, kök från Kvänum, två helkaklade badrum där både dusch och badkar erbjuds, fem sovrum, braskamin, öppen spis och isolerat uterum med golvvärme. I detta huset kan man inte annat än att trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.