Dammgatan 13 / Skillinge / Simrishamn

Slutpris
1 520 000 kr
Referensnummer
140 774
Boarea
86 kvm
Driftkostnad
21 102 kr/år
Tomtarea
253 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Kedjehus i 1 ½ plan
Såld
2014-02-28
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Dammgatan 13 såldes av oss 2014-02-28. Se alla våra försäljningar i Skillinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skillinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Arkitektritat i Skillinge. Hörnhus med öppen planlösning, tre sovrum och två allrum samt gästhus med sovrum och sovloft. Interiört med putsade väggar, trägolv, synliga bjälkar och fönstervägg med utgång mot trädgård i sydöst. Övre plan med öppet upp i nock, parkettgolv, råspontväggar och tak, öppen spis samt utsikt mot Köpmansgårdens vackra trädgård med havet i bakgrunden. Genomgående generösa ljusinsläpp som ger en nordisk sommarkänsla. Liten trädgård med diverse blommor, terrass i tegel med sol från morgon till kväll.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.