Månstorp 134 / Månstorp / Smedstorp / Tomelilla

Slutpris
1 950 000 kr
Referensnummer
115 496
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
28 180 kr/år
Tomtarea
1 487 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
U-formad gård
Såld
2014-01-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Månstorp 134 såldes av oss 2014-01-08. Se alla våra försäljningar i Smedstorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Månstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trelängad gård belägen utmed mindre grusväg, ett fritt avskilt läge med fina utsiktsvyer. En av längorna har vacker gråstensfasad, de två andra vitputsade. Sparsmakat inrett i gedigna material och ljusa färger med vissa svarta inslag som bryter av. Enheltliga vitsåpade trägolv. Gjutjärnskamin. Innergård i söderläge samt skyddad stensatt uteplats med kvällssol, denna i anslutning till stort allrum med vackra stallfönster samt öppet upp i nock. I ena längan finns hobbyrum/förråd och i den andra loge samt på ovanvåningen sommarsovrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.