Stjärnstigen 2 / Smygehamn / Trelleborg

Slutpris
2 050 000 kr
Referensnummer
175 771
Boarea
152 kvm
Driftkostnad
26 018 kr/år
Tomtarea
871 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-04-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Stjärnstigen 2 såldes av oss 2014-04-21. Se alla våra försäljningar i Smygehamn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Smygehamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket trevlig och välskött 1,5-plansvilla i Smygehamn, belägen på en av områdets bästa tomter! Villan genomgick en omfattande renovering under 2008. Det sattes in nya fönster, fasaden putsades och målades och garaget fick ny port. Invändigt blev det två renoverade, helkaklade badrum, det lades nya golv och sattes in nya vitvaror i kök och grovkök. Det finns fyra sovrum och allrum både uppe och nere. Härligt ljusinsläpp och genomgående modern känsla. Uteplats och trädgård i bästa sydvästläge med en underbar utsikt över fälten - frihetskänsla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.