Tjädervägen 3 / Smygehamn / Trelleborg

Slutpris
1 895 000 kr
Referensnummer
125 546
Boarea
108 kvm
Driftkostnad
24 184 kr/år
Tomtarea
636 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-02-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Tjädervägen 3 såldes av oss 2014-02-28. Se alla våra försäljningar i Smygehamn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Smygehamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett mycket välplanerat hus med boyta om c:a 110 kvm. Huset genomgick en totalrenovering 2008-2009 med nytt kök, nya helkaklade badrum, nya golv och smarta förvaringsutrymmen. I det ena sovrummet finns skjutgarderob och utgång till det inglasade uterummet. Ett av sovrummen kan enkelt bli två, så som det var tidigare och det tredje sovrummet kan göras större för den som så önskar. Köket är trevligt inrett med vita luckor och bardisk in mot vardagsrummet. Uterummet ligger med söderläge och här finns terrasser i såväl söder, öster som väster. På tomten finns även garage och två förråd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.