Marbäck / Svedala

Referensnummer
443 344
Boarea
110 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 1 bilder
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Området

Marbäck

Barnvänligt område med närhet till såväl skola som fritidsaktiviteter.

Nöje

Med närheten till centrum och de många bekvämligheterna som finns där i form av butiker, restauranger och andra förnödenheter är Marbäck ett bra område för barnfamiljen. Centrum nås på en 10 minuters promenad. Att inte glömma är den berömda Svedala Rocken som varje år gästas av kända artister.

Fritid

Området ger möjlighet till många aktiviteter. På kort gångavstånd finns fotbollsplaner, tennishall, friluftsbad och "Brandstationen" där lokalerna rymmer både replokal och inspelningsstudio. De flesta kända gymkedjor finns på kort avstånd.

Kommunikation

För den som behöver nå orter runt om Svedala är det enkelt med kollektivtrafiken. Från Svedala tar man sig med såväl buss som tåg. För den som kör och behöver ta sig till platser i södra Skåne kan det inte bli enklare. Malmö, Lund, Skurup, Trelleborg - allt nås på under 30 minuter! Till det bästa: Malmö Airport nås från Svedala på ca 10 minuter.

Familjeliv

I området finns Marbäcks förskola för de minsta och på Marbäcksskolan går elever från årskurs F-3.

Fördelar

#Gym
#Bussar
#Konserter och stora evenemang
#Barnvänligt
#Tågstation
#Lugnt
#Tennis
#Nära flygplats
#Tryggt

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn