Vranarp 1521 / Östra Tommarp / Tommarp / Simrishamn

Slutpris
2 500 000 kr
Referensnummer
171 664
Boarea
110 kvm
Driftkostnad
34 713 kr/år
Tomtarea
4 200 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-02-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Vranarp 1521 såldes av oss 2014-02-07. Se alla våra försäljningar i Tommarp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Tommarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fyrlängad gård fritt belägen mitt i vidsträckt öppet landskap väster om Östra Tommarp. Mindre grusväg leder fram till gården där längorna omsluter en kullerstensinnergård med rosor, stockrosor, blåregn och vinrankor som ger fantastisk stämning. Nyinsatta spröjsade fönster samt ytterdörrar från Qvesarum i oljad teak. Interiört med genomgående svart klinkergolv, vita väggar som delvis är putsade samt vitt kök med Smeg gasspis. Omfattande renovering har gjorts men vissa bitar återstår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.