Vetevägen 1 / Skegrie / Trelleborg

Slutpris
2 600 000 kr
Referensnummer
173 285
Boarea
137 kvm
Driftkostnad
18 277 kr/år
Tomtarea
752 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-07-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Vetevägen 1 såldes av oss 2014-07-30. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skegrie är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En villa i 1 plan med den bästa planlösningen. Boytan om 137 kvm fördelar sig över ett fantastiskt ljust och trevligt vardagsrum med bra plats för både matbord och soffgrupp och med den öppna spisen i centrum. Här finns utgång till det soliga trädäcket och trädgården. Två av sovrummen ligger vid sidan om det helkaklade badrummet med badkar och det tredje med anlsutning till allrummet och det andra badrummet med dusch. Köket är av märket HTH, har klinkersgolv, otroliga förvaringsmöjligheter och med köksinredning i ek. Här finns plats för upp till sex bilar på uppfarten och intill villan ligger ett bra garage och förråd.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.