Serresjö / Trelleborg

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
110 kvm
Rum
4 rum (4 sovrum)
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sadelvägen såldes av oss 2020-07-02. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Sadelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Serresjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Serresjö

Bostadsområde med nyare villor och bostadsrätter med närhet till Gislövs Läge, strand och natur.

Nöje

Här bor man med närhet till stranden och naturen. Gislövs Läge lever upp på sommaren och erbjuder glasskiosk och café i hamnen. För den som är intresserad av fiske finns alla möjligheter att ha sin båt i hamnen. För den som inte fiskar själv finns möjligheten att köpa nyfångad fisk direkt från fiskebåten - vardagslyx! Nybostrand med vacker sandstrand och badbrygga ligger på kort avstånd. Lokal pizzeria och livsbutik finns på gångavstånd.

Fritid

På sommaren arrangeras seglarskola för både vuxna och barn i Gislövs småbåtshamn. I närområdet finns även fotbollsklubben Gislövs IF med både flick- och pojklag i alla åldrar. För den som vill ta hunden på en promenad finns mycket trevliga promenadstråk längs havet.

Kommunaktion

Från Gislövs Läge går stadsbuss 2 mot Trelleborg C med anknytande pågatåg mot Malmö C. Cykelbana finns hela vägen till centrum.

Familjeliv

I bostadsområdet finns Serresjöskolan som byggdes 2007. Här är klasser från förskoleklass till årskurs 6. Närmsta förskolor är Dalajär och Modeshög.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.