Barrvägen 3 / Västervång / Trelleborg

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea/biarea
175/54 kvm
Driftkostnad
25 075 kr/år
Tomtarea
825 kvm
Rum
5 rum (0 sovrum)
Såld
2015-03-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Barrvägen såldes av oss 2015-03-10. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Barrvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västervång är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En villa i 1 1/2-plan med fantastiska möjligheter att göra en planlösning som passar för just din familj. Idag finns 1 sovrum på bottenvåningen och 2-3 på ovanvåningen. Med enkla medel kan det bli 4 sovrum uppe med ett ljust allrum i mitten. Badrummet är helkaklat med både dusch och bubbelbadkar och har en vacker utsikt mot slätten. Bottenvåningen är öppen och har en ljuvlig koppling till trädgård och terrass med stora fönsterpartier. Kaminen är centralt placerad för både vardagsrum och matplats. Friliggande på tomten finns isolerat garage/förråd med två ingångar och mekanisk garageport. Lysande för den som har ett motorsportintresse eller för den egna företagaren. Från villan kommer man lätt ut på ringvägen för den som pendlar mot Malmö eller Lund.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.