Bryggaregatan 11 G / Väster - Asargård / Trelleborg

Ljus och rymlig 2:a på Asargård!

Slutpris
900 000 kr
Boarea
64 kvm
Avgift
4 898 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bryggaregatan såldes av oss 2018-10-18. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Bryggaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster - Asargård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till attraktiva Asargård och denna ljusa och rymliga tvårummare, belägen på våning tre med hiss. Kök med vita luckor övergår i matplats som kan möbleras med matrumsbord modell större tack vare att planlösningen sedan övergår i vardagsrum. Stora fönsterpartier mot Asargårds fina innergård släpper in rikligt med ljus. Sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns även en klädkammare och utgång till balkongen som även denna vetter mot innergården. Badrum med dusch.

Föreningens medlemmar samlas gärna nere på innergården eller i fritidslokalen för umgänge, aktiviteter och en kopp kaffe. Styrelsen arrangerar även t.ex. grillaftnar, midsommar- och luciafirande.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration