Fjärdingslövs Byaväg 109-2 / Gylle / Fjärdingslöv / Trelleborg

Slutpris
2 300 000 kr
Referensnummer
143 120
Boarea/biarea
225/99 kvm
Driftkostnad
35 692 kr/år
Tomtarea
531 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med liten källare
Såld
2014-02-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Fjärdingslövs Byaväg 109-2 såldes av oss 2014-02-19. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gylle / Fjärdingslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På vägen mellan Gylle och Fjärdingslöv, endast 10 minuter utanför Trelleborg, ligger detta charmiga och rymliga hus där utförda renoveringar gjorts med varsam hand och med husets ursprung i åtanke. På bottenvåningen finns stora sällskapsytor i form av vardagsrum, matrum och kök. Vi bjuds på vackra dubbeldörrar, kamin och fungerande kakelugn. Ett sovrum nere och två uppe, och det är även förberett för ett sovrum till på ovanvåningen om man så önskar. Ovanvåningen är nyrenoverad med vitt trägolv, synliga takbjälkar och öppet upp i nock. På ovanvåningen finns även ett helt nyrenoverat badrum. Ett hus med mycket känsla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.