Fredsgatan 11 / Centralt / Trelleborg

Slutpris
1 650 000 kr
Referensnummer
161 769
Boarea/biarea
136/74 kvm
Driftkostnad
39 327 kr/år
Tomtarea
586 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-03-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Fredsgatan 11 såldes av oss 2014-03-17. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i stan och i ett otroligt lugnt område bakom Folkets Park, ligger detta hemtrevliga parhus. Huset är byggt 1930 med mycket av den gamla charmen bevarad. Vardagsrum och matrum ligger i fil och har kontakt med köket. Sovrummen på ovanvåningen är lättmöblerade och ljusa och för den som önskar, kan vinden inredas till ytterliga rum. Luft/vatten-pumpen installerades 2013, vilket kommer ge en god energiförbrukning i framtiden. I källaren finns bra förvaringsmöjligheter och tvättstuga. Tomten ligger med bästa läge i sydväst och intill det friliggande garaget parkerar man lätt två bilar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.